Om företaget

Företaget startades 1996 och har sammanlagt fyrtiofem anställda var av tio arbetar med service och tre av oss arbetar som teletekniker. Vi vänder oss till både företag, industrier, landsting, kommun, så väl som privatpersoner.

Behöver ni hjälp med en elinstallation? Finns ni i Växjö med omnejd? Då kan ni tryggt vända er till oss på Växjö Elmontage AB. Vi utför alla förekommande installationer inom el/tele och data. Med oss får ni en elinstallatör som levererar tjänster av god kvalitet och håller en hög servicenivå. Som en lokal och privatägd aktör kan vi också erbjuda ett fördelaktigt prisläge.

EN ELEKTRIKER FÖR ALLA

Vår ambition är att vara en elfirma för alla i regionen. Vi utför elinstallationer och service på en cirka fem mils omkrets från Växjö. Våra kunder är företagskunder, kommun, landsting och privatpersoner. Ingen kund är för stor eller för liten. Vi åtager oss alla uppdrag. Företaget grundades 1996 och vårt kontor/lager ligger på Systratorpsvägen i Växjö. Vi är sammanlagt 40 medarbetare, med en bra gemenskap som alla strävar mot samma mål. Att göra ett bra jobb och att vara en samarbetspartner som våra kunder alltid kan räkna med.

VI FINNS HÄR OCKSÅ

Att få service från Växjö Elmontage är aldrig långt borta. Oavsett om vi behövs i Växjö, Tingsryd, Lessebo, Hovmantorp etc., så har vi en servicetekniker stationerad på orten. I sina fullt utrustade servicebilar kan de snabbt rycka ut för att åtgärda det som krävs.

Kapaciteten och koordineringen av våra servicetekniker gör att vi kan vara väldigt flexibla. Vi behöver inte hasta mellan jobben utan tar oss tid att stanna kvar tills arbetet är slutfört.

Vår strävan är att alltid skapa en personlig kontakt med våra kunder. Hos oss ska ni i möjligaste mån alltid ha samma servicetekniker som sköter er anläggning och som känner till era behov.

INGET JOBB ÄR FÖR STORT FÖR OSS

En stor del av vår verksamhet består av entreprenadjobb. Fastän vi inte är den största elfirman tar vi oss an de största och svåraste jobben. Bland våra entreprenadkunder finns företag, industrier, kommuner och landsting.

Vi kan projektera hela er installation och hanterar alla förekommande system inom el, tele, data och larm. Vi har all kompetens inom företaget och ni behöver inte anlita någon kompletterande installatör. Allt ni behöver är en enda kontaktperson hos oss.

Vid entreprenadjobb fäster vi stor vikt på vad kunden vill uppnå med sin installation. Ofta är det många beslut som ska fattas på vägen. Vi går tillsammans med kunden igenom hela installationen. Utifrån kundens önskemål ger vi förslag på vad som är viktigt att tänka på. I slutänden får ni den installation ni önskar och vi får förhoppningsvis en nöjd kund.